Βιασμός 12χρονης: Τα στέκια των παιδοβιαστών – Οι χώροι που ο Μίχος εξέδιδε το άτυχο κορίτσι

Την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στο ξήλωμα ενός αδίστακτου κυκλώματος παιδεραστών, το οποίο εξωθεί στην πορνεία μικρά παιδιά στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται πως βρήκαν οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τρεις χώρους, όπου ο 53χρονος παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος φέρεται ότι μετέφερε την άτυχη μικρούλα για να εκδίδεται σε «άρρωστους» άνδρες χωρίς ηθικούς φραγμούς. Μάλιστα, η «Espresso» δημοσιεύει σήμερα φωτογραφία του οικήματος στην οδό Ραιδεστού, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, όπου «σκληροί» παιδεραστές φέρεται ότι περίμεναν τη 12χρονη για να τη βιάσουν αντί 50 ή 100 ευρώ.

Στο εν λόγω φωτογραφικό καρέ, που προκαλεί γροθιά στο στομάχι, απεικονίζονται ποδήλατα, τα οποία είναι παρατημένα έξω από το κτίριο της φρίκης, το οποίο νοικιαζόταν μέσω της γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, το κτίριο στο οποίο οι Αρχές εντόπισαν το δωμάτιο-κολαστήριο όπου φέρεται ότι διαδραματίζονταν οι αρρωστημένες πράξεις εις βάρος της ανήλικης είναι εξαώροφο και η εξώπορτά του ξεκλειδώνει με κωδικό που δίνει ο υπεύθυνος. Το κοριτσάκι αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο, λέγοντας ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό την περίμενε κάθε φορά και από ένας πελάτης, ο οποίος είχε πληρώσει στο «κτήνος» του Κολωνού το αντίτιμο της κακοποίησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις τελευταίοι όροφοι του οικήματος νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε καθέναν από τους τρεις πρώτους, που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα.

«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» περιέγραψε η 12χρονη στην κατάθεσή της, την οποία διέκοπτε κάθε τόσο επειδή ξεσπούσε σε λυγμούς. Παράλληλα, είπε ότι τώρα ξέρει πως κάποιοι «κακοί άνθρωποι», όπως ανέφερε, παγίδευσαν τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και τη φρόντιζαν πραγματικά. Εκτός από το διαμέρισμα Airbnb, η ανήλικη αναγνώρισε και έναν οίκο ανοχής στην οδό Κασσάνδρας. Εκεί τα πράγματα έπαιρναν ακόμη πιο άσχημη τροπή για την ίδια, καθώς είχε τύχει να κακοποιηθεί ακόμα και από πέντε άντρες μέσα σε διάστημα μόλις μισής ώρας! «Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού» ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Τα λόγια της στην παιδοψυχολόγο αποτυπώνουν, επίσης, τον εφιάλτη που βίωσε: «Ο Ηλίας με πήγαινε σε ένα γκρι κτίριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στον δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβαίναμε και μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30. Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και, όταν τελείωνα εγώ, περίμενα στο δωμάτιο» κατέθεσε το μικρό κορίτσι, το οποίο παρέμενε κλεισμένο σε ένα δωμάτιο, ώσπου να ολοκληρωθούν τα «ραντεβού» που είχε κανονίσει ο 53χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στον Κολωνό!

Ο τρίτος χώρος, μέσω του οποίου οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα φτάσουν στα ίχνη του επικίνδυνου κυκλώματος παιδεραστών που «παγιδεύει» μικρά παιδιά και τα σπρώχνει στην πορνεία, είναι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής. Και αυτό θα μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, που ψάχνουν σε βάθος την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι Αρχές φέρεται ότι έχουν στα χέρια τους στοιχεία και μαρτυρίες ότι και στα τρία ακίνητα, εκτός από τη 12χρονη, πήγαιναν και άλλα παιδιά. Και μάλιστα με τα ποδήλατά τους, όπως έκανε και η μαθήτρια του Κολωνού.

Ο Πατούλης… θυμήθηκε να απαντήσει για τα «κλικ» με τον Μίχο

Μόλις μερικές… εβδομάδες καθυστέρησε η απάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σχετικά με την πραγματική σχέση του με τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο, ο οποίος βίαζε και εξωθούσε στην πορνεία το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό!

«Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, με την έννοια να κάνουμε καθημερινή επαφή, υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες. Το φρικιαστικό που μάθαμε, που προφανώς δεν το γνωρίζαμε, είναι κάτι για το οποίο νιώθουμε αποτροπιασμό και θεωρούμε ότι είναι μια τραγική κατάσταση που μπορεί να είναι και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» τόνισε ο περιφερειάρχης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο». Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν θα είχε… διάθεση να συναντήσει τον 53χρονο, αν γνώριζε για τη νοσηρή προσωπικότητά του. «Δεν μπορείς να ξέρεις κάθε φορά ποιος είναι ο απέναντί σου και προφανώς, αν το γνώριζες ότι είναι ένας εγκληματίας ή κάνει μία εγκληματική πράξη, δεν θα είχες καμία διάθεση να τον συναντήσεις και ούτε να τον συναναστραφείς για δευτερόλεπτα» είπε χαρακτηριστικά.