Βιασμός 12χρονης: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το Airbnb όπου εξέδιδαν την ανήλικη από τον Κολωνό

Βιασμός 12χρονης

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, από τον παιδοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχο.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται ένα μυστηριώδες διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με τις έρευνες να δείχνουν πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε σε αυτό τη 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν χώρο όπου πήγαιναν οι γνωστοί του Μίχου με τη 12χρονη, εκτός από όσους τυχαία μιλούσαν στο προφίλ της ανήλικης μέσω της εφαρμογής.

Ακόμη, οι έρευνες επικεντρώνονται και σε εφαρμογές live streaming, μέσω των οποίων άνδρες πλήρωναν με κάρτα και έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση τους βιασμούς που υπέστη η 12χρονη.

Νέο κύκλο συλλήψεων ανοίγει με τα όσα περιέγραψε στη νέα του κατάθεση το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της ανακρίτριας που χειρίζεται τη σοκαριστική υπόθεση, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί αναγνώρισε τουλάχιστον τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Χθες, Τετάρτη, άλλοι δύο άνδρες πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία, ισχυριζόμενοι πως είχαν επαφή με την πλατφόρμα αλλά δεν προχώρησαν σε καμία επαφή με την ανήλικη.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των ανδρών που πήγαν αυτοβούλως στις Αρχές ανέρχονται σε 16.