Βιασμός 12χρονης: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που την πήγαινε ο παιδοβιαστής Η.Μίχος

οίκος ανοχής

Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε στην περιοχή του Κεραμεικού τον οίκο ανχοχής στον οποίο πήγαινε το 12χρονο κορίτσι, ο παιδοβιαστής και μαστροπός, στέλεχος της ΝΔ, Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στον Κολωνό, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

oikos-anoxis-kolonos-1
oikos-anoxis-kolonos-12

Πρόκειται για τον μυστηριώδη «κύριο Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο ίδιος ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή, ενώ οι υπεύθυνοι των studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο.

Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο άνδρας αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Η.Μίχο στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού.