Βάνα Μπάρμπα: Με στεναχωρεί το ότι δεν μας βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία –

Για τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου μίλησε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Μεταξύ άλλων η κυρία Μπάρμπα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 αναφερόμενη στη συνάντηση που είχαν είπε πως «μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα.

Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες.

Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες”.

Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του.

Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε».

Ακολούθως τόνισε ότι συστρατεύεται στο πλευρό του πρωθυπουργού χωρίς ωστόσο να ζητάει ανταλλάγματα όπως «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το τι θα απαντούσε στον κ. Μητσοτάκη εάν ο τελευταίος της ζητούσε να είναι υποψήφια στις εκλογές, επεσήμανε ότι δεν θα το ήθελε. Ωστόσο στη συνέχεια είπε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη υπογράμμισε ότι «κατ’ αρχάς δεν μας άκουσε ποτέ.

Δεν πάω σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε και δεν μιλήσαμε αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια της και το ήθος της.

Δυο φορές είχα μιλήσει σε εκπομπές που είχαμε βγει κι είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ, την επομένη στιγμή μας είχε πάρει τηλέφωνο σαν γυναίκα, σαν αρχηγός.