Τζορτζ Παπαδόπουλος: Αφήνει μεγάλη κληρονομία ο Τραμπ

Τζορτζ Παπαδόπουλος

Στον ALPHA μίλησε ο πρώην συνεργάτης του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε συλληφθεί για το σκάνδαλο της Ρωσίας.

Θεωρεί ότι ήταν λάθος η ομιλία του Τραμπ πριν από την εισβολή στο Καπιτώλιο, ωστόσο υποστηρίζει ότι αφήνει μεγάλη κληρονομία και δεν αποκλείει την δημιουργία κόμματος Τραμπ.

«Δεν έπρεπε ο Τραμπ να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο εκείνη την πολύ σημαντική ημέρα», είπε ο Τζορτζ Παπαδόπουλος για την ημέρα της εισβολής των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Και συμπλήρωσε δικαιολογώντας τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ ότι το αναγνώρισε και τους ζήτησε να κάνουν πίσω.

Πάντως και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος απευθυνόμενος στους χιλιάδες οπαδούς του Τραμπ λίγο πριν τα επεισόδια είχε κάνει εμπρηστικές δηλώσεις λέγοντας ότι:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο πλευρές: οι προδότες και οι πατριώτες».

«Εγώ βασικά απήγγειλα λόγια του Οδυσσέα Γκραντ που ήταν Αμερικανός Πρόεδρος» δικαιολογήθηκε.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για διχασμένη χώρα, γεγονός που απέδωσε στις άδικες κατά τη γνώμη του επιθέσεις που δέχτηκε τα προηγούμενα 4 χρόνια η κυβέρνηση Τραμπ.

«Νομίζω ότι η πλειοψηφία των 75 εκατομμυρίων που ψήφισαν τον Τραμπ ψήφισαν τον ίδιο και τις πολιτικές του και όχι τις πολιτικές του ρεπουμπλικανικού κόμματος».

Αν τον εμποδίσουν να ηγηθεί, μπορεί να δείτε και τρίτο κόμμα να δημιουργείται στις ΗΠΑ και ο Τραμπ θα ηγείται αυτού του κόμματος» κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.