Τζέρεμι Ρένερ: Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ανάρτησε ο ηθοποιός

Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ανάρτησε ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ το βράδυ της Τρίτης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά. «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε.

Ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση για τα σοβαρά του τραύματα που προκλήθηκαν από το εκχιονιστικό την ώρα που καθάριζε το χιόνι στην ιδιοκτησία του στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

O Ρένερ είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Guardian μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Αρχές του μήνα ο σταρ, διάσημος για τον ρόλο του HawkEye, στην ταινία Avengers, μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter.

Ο Ρένερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Mayor of Kingstown» η οποία ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου για δεύτερη χρονιά.