Τύρναβος: “Υπήρχε συναίνεση” λέει η συμμορία ανηλίκων που βίαζε 22χρονη με νοητική στέρηση

Εκτός του ότι τη βίαζαν , το θύμα κατήγγειλε ότι την βιντεοσκοπούσαν.

Αρνούνται τις κατηγορίες περί βιασμού οι συλληφθέντες για τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης στον Τύρναβο. Ισχυρίζονται, ειδικότερα, ότι προχώρησαν σε συνουσία με τη συναίνεση, όμως, της νεαρής γυναίκας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, έπειτα από καταγγελία της 22χρονης στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε άτομα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ έφευγε από το παζάρι στον Τύρναβο, το οποίο κλείνει τις μεσημεριανές ώρες, για να πάει στη Λάρισα.

Η 22χρονη, η οποία πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση, εξετάστηκε, όπως και η μητέρα της, ενώ από τα έξι εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν τα τέσσερα. Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως και στη συνέχεια ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Τρίτη.

Συγκεκριμένα, οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, 16 και 17 ετών. Ο τέταρτος συλληφθείς, που είναι επίσης ανήλικος, κατηγορείται για συνέργεια και κατά πληροφορίες είναι 14 ετών.

Το χρονικό της καταγγελίας

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο, από τις 14:00 και επί δύο ώρες, πέντε άτομα ασελγούσαν σε βάρος της, ενώ ένας άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, δέχθηκε επίθεση ενώ έφευγε από το παζάρι στον Τύρναβο για να επιστρέψει στη Λάρισα.

Όπως είπε η ίδια, τα άτομα που της επιτέθηκαν και τη βίασαν είναι Έλληνες.