Τσάβι για Μέσι: “Είναι τέλειος για το σύστημά μας. Είναι στο χέρι του Λέο να επιστρέψει…”

Ο Τσάβι, έδωσε συνέχεια στις φήμες επιστροφής του Μέσι στη Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντας τον Αργεντίνο σούπερσταρ ηγέτη και νικητή.

Ο Τσάβι είναι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου της La Liga τη φετινή σεζόν ενώ παράλληλα είναι εκείνος που προσπαθεί περισσότερο

από τον καθένα να πετύχει τη μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο “Καμπ Νόου” δύο χρόνια έπειτα από την αποχώρησή του.

Το πόσο πολύ επιθυμεί να γίνει το συγκεκριμένο comeback το έδειξε και μέσω της τελευταίας του συνέντευξης στην “Sport”, με τον προπονητή των μπλαουγκράνα να διατρανώνει την άποψη πως ο

Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής ταιριάζει απόλυτα στην “Μπάρτσα” και πως εξακολουθεί να είναι ηγέτης στο χορτάρι και πεινασμένος για επιτυχίες.

“Χωρίς αμφιβολία, ο Μέσι μπορεί ακόμη να μας βοηθήσει. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έφτασε στο σημείο να γίνει και μέσος.

Ίσως να έχασε λίγη από την εκρηκτικότητά του αλλά τον είδαμε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει χρόνια ακόμη μπροστά του.

Μιλώ πάντα με τον Μέσι. Μίλησα και στον Λαπόρτα και η επιστροφή του είναι κάτι που μου βγάζει νόημα εμένα.

Εξακολουθεί να είναι νικητής, ηγέτης και πεινασμένος ποδοσφαιριστής”, τόνισε ο Τσάβι, και πρόσθεσε:

“Είναι τέλειος για το σύστημά μας. Είναι στο χέρι του Λέο, εκείνος είναι που θα αποφασίσει, όλα εξαρτώνται από εκείνον”.