Τρίκαλα: Aνήλικος ήρθε καρέ-καρέ με τον διαρρήκτη – Του χτυπούσε την πόρτα

Καλά δασκαλεμένος από τους γονείς του φαίνεται ότι ήταν ένας ανήλικος που είχε μείνει μόνος στο σπίτι του στην περιοχή της Οιχαλίας στα Τρίκαλα, όπου μια σπείρα διαρρηκτών είχε “χτυπήσει” τουλάχιστον οκτώ κατοικίες. Έτσι, παρά τον τρόμο που ένιωσε, κατάφερε να τους κάνει να φύγουν άπρακτοι.

Μετά τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις, η σπείρα την οποία απαρτίζουν τέσσερις άνδρες, είχε εντοπιστεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από αστυνομικούς που τους καταδίωξαν, όμως κατάφεραν να διαφύγουν. Ωστόσο, δεν εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και επέστρεψαν για να παραβιάσουν και άλλα σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας άγνωστος με μαύρα ρούχα που φορούσε χαμηλά στο πρόσωπό του την κουκούλα της ζακέτας του χτύπησε το κουδούνι σπιτιού όπου βρίσκονταν μόνο του το ανήλικο παιδί. Το αγόρι ρώτησε από μέσα τι ήθελε και ο άγνωστος του ζήτησε επίμονα να ανοίξει, όμως εκείνος αρνήθηκε και τηλεφώνησε στους γονείς του οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο άγνωστος άκουσε το τηλεφώνημα και έσπευσε να εξαφανιστεί.