Τραμπ: Σύντομα θα κάνω αποκαλύψεις για νοθεία στη Τζόρτζια

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπαινίχθηκε το Σάββατο ότι θα προχωρήσει σε μια ανακοίνωση σχετικά με νοθεία στις εκλογές στην πολιτεία της Τζόρτζια, όπου η επανακαταμέτρηση έδειξε ότι ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν εξακολουθεί να κερδίζει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ορισμένες πληροφορίες που αφορούν την εκλογική διαδικασία στη Τζόρτζια θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Ο κυβερνήτης της Τζόρζτια Μπράιαν Κέμπ δήλωσε αργά την Παρασκευή ότι είχε επικυρώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της πολιτείας, τα οποία έδωσαν τη νίκη στον Μπάιντεν, παρά τη διαδικασία ελέγχου που αποκάλυψε παρατυπίες σε αρκετές κομητείες.

Tο παραπάνω συνέβη καθώς εντοπίστηκαν χιλιάδες ψηφοδέλτια που δεν προστέθηκαν στην αρχική καταμέτρηση στην κομητεία Fayette εν μέσω του ελέγχου των εκλογών από το κράτος.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο δικηγόρος του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι προχώρησε σε ενημέρωση του Τύπου κατά την οποία κατηγόρησε τους επικεφαλής πόλεων «προπύργιο» των Δημοκρατικών σε βασικές πολιτείας ότι διεξήγαγαν μια συντονισμένη, «κεντρική» εκστρατεία απάτης των ψηφοφόρων για να κλέψουν τη νίκη του Τραμπ.