Τραγωδία στο Τέμπη: Δραματική έκκληση για φοιτήτρια κι ένα φοιτητή από την Κύπρο

Αναστασία και ο Κυπριανός

Προσωπικές τραγωδίες αποκαλύπτονται λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Ανθρωποι που αγνοούνται για περισσότερες από 15 ώρες και οι άνθρωποί τους τους ψάχνουν και απευθύνουν δημόσια έκκληση μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 36 θάνατοι, ωστόσο, ο τραγικός απολογισμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 50 καθώς τα πρώτα βαγόνια των τρένων σχεδόν εξαϋλώθηκαν.

Μια τέτοια δραματική ιστορία αποκαλύπτεται για μια 24χρονη φοιτήτρια οδοντιατρικής από την Πάφο. Ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας Αδαμίδου απευθύνει έκκληση στα Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδας.
Η 24χρονη φοιτήτρια Οδοντιατρικής Σχολής, κατάγεται από την Πάφο και φαίνεται να βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.

Ο πατέρας του φίλου της βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και κάνει έκκληση για όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της.

 

Οι γονείς της 24χρονης, ταξιδεύουν αυτή την ώρα από Κύπρο προς Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό, πέραν από τη φοιτήτρια οδοντιατρικής που αγνοείται, ακόμη ένας φοιτητής που σύμφωνα με πληροφορίες φοιτούσε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση απευθύνει η οικογένεια του φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ο οποίος αγνοείται μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στα ΜΜΕ πρόσωπο της οικογένειας, ο νεαρός φοιτητής επέβαινε στο τρένο κατά τη διάρκεια της μοιραίας διαδρομής. Δεν έγινε μέχρι στιγμής κατορθωτό να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με το Κυπριακό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, οι προσπάθειες τους να εντοπιστούν οι δυο φοιτητές στα νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες και σοροί θυμάτων της τραγωδίας, επέβησαν μέχρι στιγμής, άκαρπες.

Φίλοι και γνωστοί της 24χρονης αναρτούν φωτογραφίες της και ζητούν πληροφορίες.