Τραγωδία στην Πάτρα: Το παιδί δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά του λέει ο Παιδοκαρδιολόγος της Τζωρτζίνας

πατρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο, από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, των τριών παιδιών από την Πάτρα, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, γεγονός το οποίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όσον αφορά στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας -το τελευταίο παιδί που απεβίωσε-, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 9χρονη παραπέμφθηκε από το Νοσοκομείο του Ρίου στο Ωνάσειο αφότου είχε υποστεί ανακοπή και εγκεφαλική βλάβη.

Εκεί της τοποθετήθηκε απινιδωτής και παρακολουθούσαν την υγεία της από μακριά. Την παρακολουθούσαν από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι την ημέρα του θανάτου της.

«Είχαμε εξετάσει εξονυχιστικά την Τζωρτζίνα και δεν βρήκαμε κανένα καρδιολογικό αίτιο μετά από έναν πλήρη έλεγχο που να δικαιολογεί την κατάληξη του κοριτσιού» ανέφερε σε δήλωσή του στο zougla.gr o Ιωάννης Παπαγιάννης, παιδοκαρδιολόγος και διευθυντής παιδοκαρδιολογικού τμήματος του Ωνασείου Καρδιολογικού Κέντρου.

Ο Ιωάννης Παπαγιάννης ήταν αυτός που φρόντισε την Τζωρτζίνα όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο της Αθήνας.

«Δεν ανευρέθη απολύτως τίποτα, ήταν όλα φυσιολογικά στην Τζωρτζίνα. Aς αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τώρα τη δουλειά της» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως τον Ιανουάριο του 2022 η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στην Αθήνα για νευρολογικό έλεγχο εξαιτίας της εγκεφαλοπάθειας από την οποία έπασχε και κατέληξε στις 29 του μηνός.