Τραγική η κατάσταση στο Βόλο: Εγκλωβίστηκαν παιδιά που θα έδιναν εξετάσεις γερμανικών

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο Βόλο

Αν και οι μετεωρολογικές προβλέψεις έκαναν λόγο για σφοδρή κακοκαιρία και μεγάλο όγκο νερού, οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να αναβάλλουν τις εξετάσεις Γερμανικών που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στο Βόλο.

«Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας βγάλει με ασφάλεια», ανέφερε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ξενοδοχείο του Βόλου

Σαν αποτέλεσμα αρκετά παιδιά από τα Τρίκαλα που ξεκίνησαν για να πάνε στο γειτονικό νομό για να δώσουν τις εξετάσεις αυτές, εγκλωβίστηκαν μαζί με γονείς μέσα στα αυτοκίνητα που τα μετέφεραν, καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν οι γονείς στο Trikalanews.gr, αν και βρίσκονταν σε πολύωρη αναμονή προκειμένου να καταφέρουν τα παιδιά να δώσουν εξετάσεις, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν.

Στο μεταξύ, στιγμές τρόμου επικρατούν σε ξενοδοχείο του Βόλου, καθώς 55 άτομα, πελάτες και προσωπικό βρίσκονται εγκλωβισμένα εντός του κτιρίου, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, χωρίς ρεύμα.

«Η θάλασσα είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο. Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας απεγκλωβίσει με ασφάλεια. Νερά μπαίνουν από την πόρτα της ρεσεψιόν» λέει στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται ανάμεσα στους εγκλωβισμένους.