Τούρκος υφυπ. Παιδείας σε Νετανιάχου: «Μια μέρα θα σας βομβαρδίσουν και εσάς – Θα πεθάνετε…»

Οι «τζιχαντιστές με τις γραβάτες», δηλαδή το τουρκικό πολιτικό σύστημα, υποστηρίζει τη Χαμάς και τους τζιχαντιστές της Γάζας, όπως το ίδιο σύστημα υποστηρίζει την Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος.

Ο υφυπουργός Παιδείας της Τουρκίας, Ναζίφ Γιλμάζ, έγραψε δημόσια στο «X» (πρώην Twitter) απευθυνόμενος ευθέως στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σχολιάζοντας ανάρτηση ότι, ««Μια μέρα θα σας βομβαρδίσουν και εσάς. Θα πεθάνετε…».

Αυτοί είναι η πραγματικότητα και δεν την κρύβουν.

Οι φιλοδυτικοί φερετζέδες έπεσαν. Η εθνοϊσλαμιστική Τουρκία αποκαλύπτεται.

Μόνο αφελείς ή ύποπτοι ακόμα νομίζουν ότι το «ερντογανάτο» είναι φιλοδυτική δύναμη κι ότι θα υπάρξει ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο όσο η Τουρκία παραμένει μία.

Το Tribune εδώ και μία δεκαετία απαντά στις φρούδες ελπίδες και τους ευσεβείς πόθους των οπαδών της «ελληνοτουρκικής φιλίας», όπως και στους οπαδούς της «ισραηλινοτουρκικής φιλίας», ότι μόνη λύση στο τουρκικό ζήτημα είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας, μία νέα Συνθήκη των Σεβρών.

Να σημειωθεί ότι δεν κρατήθηκε ούτε η Μεράλ Ακσενέρ: Η «λύκαινα» Μεράλ Ακσενέρ προέτρεψε τους Σύρους που ζούνε στην Τουρκία να πάνε στη Γάζα και να σκοτώσουν Ισραηλινούς

Ευχόμαστε στο Μαξίμου να έχουν προσγειωθεί στην πραγματικότητα, όπως και κάποιες παρέες του υπουργείου Εξωτερικών.

Στην Ανατολική Μεσόγειο δεν χωράει η Τουρκία.

Η Τουρκία βρίσκεται πίσω από κάθε τζιχαντιστική οργάνωση, υποστηρίζει ανοιχτά τη Χαμάς, ονειρεύεται ένα νεο-οθωμανικό Χαλιφάτο, η Τουρκία είναι το Ισλαμικό Κράτος.

Κάποιοι ανόητοι νόμιζαν ότι ο δόλος του Ερντογάν, που παρίστανε τον τελευταίο λίγο καιρό ότι εξημερώθηκε, ήταν μεταστροφή από τους στόχους του.

Ο Ερντογάν έχει ξεκάθαρους στόχους παγκόσμιας ισλαμικής κυριαρχίας.

Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες μπερδεύονται επειδή δεν ξέρουν ποιον να πρωτοπροσκυνήσουν.