Τορόντο: Tον έσφαζε στο μετρό και οι επιβάτες κοιτούσαν!

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή όπου ένας επιβάτης του Μετρό στο Τορόντο δέχεται επίθεση και μαχαιρώνεται επανειλημμένα ενώ βρίσκεται σε συρμό το απόγευμα της Πέμπτης, με τους υπόλοιπους επιβάτες να τρέπονται σε φυγή τρομοκρατημένοι.

Ειδικότερα, βίντεο από κινητό τηλέφωνο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν άνδρα με λευκό μπλουζάκι και μπλε σορτσάκι να ανταλλάσσει γροθιές και κλωτσιές με έναν άλλο επιβάτη ντυμένο με σκούρα ρούχα στη μέση ενός συρμού.

Δείτε το βίντεο:

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καβγά, ο ύποπτος με τα σκούρα ρούχα μαχαιρώνει τον άνδρα με το μπλε σορτσάκι. Το αιμόφυρτο θύμα προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει φωνάζοντας «βοήθεια», καθώς ο άνδρας με το μαχαίρι τον κυνηγά μέσα στον συρμό μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών.

Ένας επιβάτης στο τέλος του βαγονιού ακούγεται να φωνάζει πανικόβλητος: «Τον μαχαιρώνει! Τον σκοτώνει», ενώ, ένα άλλο άτομο αναφωνεί: «Θεέ μου, δεν μπορώ να κατέβω από το τρένο».

Όταν το τρένο έφτασε τελικά στον σταθμό, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας, σύμφωνα με τη New York Post.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του, σύμφωνα με την Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο, ωστόσο είναι σε σταθερή κατάσταση.