Τώρα: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Φοιτητές ζητούν ασφαλές άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων αλλά και να ανατραπεί ο νομός της Κεραμέως

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Προπύλαια με τους φοιτητές να ζητούν ασφαλές άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων αλλά και να ανατραπεί ο νομός της Κεραμέως.

Δεκάδες καλέσματα για συμμετοχή στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο προστίθεται και αυτό της Ομοσπονδίας Λειτουργίας Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) που ζητά κι αυτή με τη σειρά της ασφαλές άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων.

Βίντεο πανεκπαιδευτικό 1 Απριλίου
panekpaideutiko__1_
panekpaideutiko__4_

Η ανακοίνωσή τους:

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις και τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Απρίλη. Διεκδικούμε να παρθούν τώρα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και πανεπιστημίων.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας για να ανατραπεί ο νόμος Κεραμέως που θεσπίζει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και οδηγεί σε δραματικές περικοπές χιλιάδων εισακτέων στα ΑΕΙ, προχωρά σεδιαγραφές φοιτητών και επιβάλλει την πανεπιστημιακή αστυνομία.Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των μαθητών μας! Με τους αγώνες μας υπερασπίζουμε το Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο.

Κηρύσουμε 2ωρη στάση εργασίας 12.00-14.00 για τη συμμετοχή των συναδέρφων στις πόλεις που θα γίνουν συγκεντρώσεις.

Όλοι στους δρόμους και στις συγκεντρώσεις.