Το Twitter “γλεντάει” τη συγκέντρωση του Τσίπρα στο Σύνταγμα

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν αρκετοί χρήστες του Twitter την προσέλευση στο Σύνταγμα, για την τελευταία προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας, με την ομιλία στο Σύνταγμα ολοκλήρωσε τις περιοδείες του ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Η εικόνα όμως στην πλατεία Συντάγματος ήταν απογοητευτική για την τελευταία ομιλία του πρωθυπουργού, καθώς υπήρχαν διάσπαρτοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με σημαίες στα χέρια. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη ήταν η εικόνα και την Πέμπτη, στην ομιλία του κ. Τσίπρα στο Ηράκλειο.

Σχολιάζοντας την προσέλευση του κόσμου στο Σύνταγμα, αρκετοί χρήστες του Twitter έκαναν καυστικές αναρτήσεις κάνοντας αναφορά και στην έντονη παρουσία των Ρομά σε προηγούμενες συγκεντρώσεις του κ. Τσίπρα τις ημέρες που προηγήθηκαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για παράδειγμα στη Λαμία ή τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.

Τα σχόλια στο Twitter για την ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα

Ektos Othonis@othonis

Αν κρίνω απ την συγκέντρωση του Σύριζα στο σύνταγμα απόψε , μάλλον αύριο θα πάρουμε τις συντάξεις Ιουλίου και Αυγούστου μαζεμένες .

Theta MAG@thetamag

. χωρίς Μπιρσίμ δεν βγαίνει Πρωθυπουργός απο το Σύνταγμα…

DEMETRA STATHIS@demetra_stathis

Ο Ρουβας στις συναυλίες του ειχε περισσότερο κόσμο !

Γιωργος Φλωρος@floreone@floreone1

Είχαν κάτι γάμους στο Μενιδι για αυτό δε μαζεύτηκαν πολλοί στο σήμερα

LavrentisBeria@LavrentisBeria4

Τον παραμυθιασε ο σ. @nikospappas16 οτι εχει «ρεύμα» έβγαλε και μια «δημοσκόπηση» ο σ.@KostasVaxevanis οτι «κλεινει η ψαλίδα» και πείστηκε το Χρυσάνθεμο της Ανατροπής να κανει συγκεντρωση στο Συνταγμα, με αποτελεσμα να μην πατησει ψυχη και να μιλαει μονος του με τους τσολιάδες.

mitikavoudas@voudas75

Μεγαλυτερο ξεβρακωμα για το επιχειρημα οτι οι συγκεντρωσεις του Τσιπρα αλλαζουν το κλίμα απο το χθεσινό στην πανω πλατεια Συντάγματος δεν μπορουσε να υπαρξει .
Ακομη γελαει το προσωπικο του Μ.Βρετανια που μπορουσε να κανει ανετα τη δουλεια του
#