Το μυστήριο με το βίντεο στο you tube: Είχε προβλέψει από το 2009 τα αναγκαστικά εμβόλια;

Ένα βίντεο το οποίο χρονολογείται από τις 13 Αυγούστου του 2009 ανακάλυψαν χρήστες του διαδικτύου. Σε αυτό μια κοπέλα αναφέρει ένα όνειρο που είχε το δει όπου όλοι θα έπρεπε να κάνουν ένα εμβόλιο και έχοντας λάβει την εντολή να μείνουν στα σπίτια τους.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονταν τα εμβόλια μας είπαν ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Όποιος δεν έκανε το εμβόλιο θεωρείτο επαναστάτης  κατά της κυβέρνησης.

Όπως εξιστορεί πάντα στο όνειρο που είδε, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δεν έκαναν το εμβόλιο και έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους γιατί η κυβέρνηση ήξερε πόσα άτομα έμεναν σε κάθε σπίτι και πόσες δόσεις χρειάζονταν.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι τα εμβόλια αυτά ήταν τελικά θανάσιμα.

Είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο να αλλάξει κάποιος την ημερομηνία σε ένα βίντεο που έχει ήδη ανέβει εκτός και αν είναι το ίδιο το  you tube.

Πάντως πολλοί είναι αυτοί που εγείρουν ερωτήματα για την  αυθεντικότητα του βίντεο το οποίο είναι σε κανάλι που ανήκει σε μια παραθρησκευτική οργάνωση η οποία αντιτίθεται στα εμβόλια αν και υπάρχουν σχόλια πριν από 10 και 12 χρόνια.

makeleio.gr