«Το έχουν στο αίμα τους»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λένε συνέχεια ψέματα

Ζώδια

Υπάρχουν, μερικοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν την τάση να λένε συνέχεια ψέματα είτε για να καλύψουν τυχόν λάθη τους, είτε γιατί απλά έχουν μάθει να λένε με την παραμικρή αφορμή που τους δίνεται.

Μερικές φορές είναι εμφανές ότι δε λένε την αλήθεια, ωστόσο όμως υπάρχουν και μερικοί άλλοι που το κάνουν με τέτοια “μαεστρία”, που ο άλλος δεν μπορεί να το καταλάβει εύκολα.

Σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες, 3 είναι αυτοί που παραποιούν την πραγματικότητα και λένε πολύ εύκολα ψέματα. Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς σε κάθε τομέα της ζωής τους και κάνουν ο,τι μπορούν για να νοιώθουν και οι ίδιοι καλά και να πείθουν τους άλλους ότι είναι αλάνθαστοι.

Ωστόσο, αυτή η εμμονή στην τελειότητα έχει σαν αποτέλεσμα όταν οι ίδιοι νοιώθουν ότι δεν αντεπεξέρχονται κάπου όπως θα ήθελαν, να λένε ψέματα προκειμένου να συγκαλύψουν λάθη τους.

Δυστυχώς, για εκείνους όμως πολλές φορές ξεχνούν τι έχουν πει, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται σε δεύτερο χρόνο η αλήθεια και έτσι να δυσκολεύουν πολύ την θέση τους…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια που έχουν το ταλέντο να λένε ψέματα, χωρίς ωστόσο να γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Συγκεκριμένα αν το θέλουν μπορούν να γίνουν τόσο καλοί ηθοποιοί, που στο τέλος μπορεί μέχρι και οι ίδιοι να πιστέψουν το ψέμα τους και να ξεχάσουν την αλήθεια.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που πάνω από όλα λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό. Όταν δυσκολεύονται κάπου και νοιώθουν ότι φταίνε, αντί να βάλουν τα πράγματα κάτω και να βρούνε λύσεις,

εκείνοι επιλέγουν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα στον ίδιο τους τον εαυτό, με σκοπό να νοιώθουν καλύτερα οι ίδιοι μέσα τους.

Αυτή την εικονική πραγματικότητα την μεταφέρουν και στους γύρω τους και εντέλει αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα, τα κάνουν χειρότερα.