Την Παρασκευή η πρώτη… εθιμοτυπική συνάντηση Αγγελούδη – Ζέρβα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Την πρώτη τους εθιμοτυπική συνάντηση αναμένεται να έχουν την ερχόμενη Παρασκευή ο νεοελεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης και ο απερχόμενος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση εργασίας των δυο ανδρών μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Υπενθυμίζεται πως Αγγελούδης και Ζέρβας συναντήθηκαν ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου όπου είχαν απλώς μια… αμήχανη χειραψία. Η δεύτερη συνάντησή τους έγινε στην πρόσφατη εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη στην Αθήνα, όπου κάθισαν μάλιστα δίπλα δίπλα.

Την συνάντηση προανήγγειλε ο κ. Αγγελούδης στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΕΡΤNEWS «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου στον τρίτο όροφο του δημαρχείου θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ωστόσο εάν θα είναι κλειστή σε δημοσιογράφους. Ο κ. Αγγελούδης αναμένεται να συνοδεύεται από τους στενούς του συνεργάτες. Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι η ομάδα εργασίας της παράταξης Αγγελούδη έχει επισκεφτεί το δημαρχείο κι έχει ζητήσει στοιχεία από τις υπηρεσίες, ενώ και ο ίδιος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος έχει επισκεφτεί το γραφείο που του έχει παραχωρηθεί στον πρώτο όροφο του δημαρχείου κι έχει κάνει συναντήσεις με διευθυντές υπηρεσιών και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εκείνο που προβληματίζει την νέα διοίκηση, όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Αγγελούδη, είναι η εικόνα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν με την ανάληψη της διοίκησης την 1η Ιανουαρίου και κυρίως η κατάσταση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.