Τι μαρτυρά το περπάτημα μίας γυναίκας για τον οργασμό της;

οργασμό

Μπορούμε να καταλάβουμε πολλά από το περπάτημα μιας γυναίκας για τον χαρακτήρα της και κυρίως την αυτοπεποίθηση της.

Νέα έρευνα Βέλγων επιστημόνων δείχνει τώρα πως, το περπάτημα μιας γυναίκας μπορεί να μας πει πολλά για τον οργασμό της.

Ερευνητές από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν.

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το τρόπο που περπατούσε η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα.

Μετά τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα ειδικών γιατρών και επιστημόνων, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε ευχάριστα τους ειδικούς, αφού οι απαντήσεις τους, ήταν ίδιες με εκείνες που έδωσαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Πως έγινε αυτό; Οι ειδικοί ανακάλυψαν με σχετική ευκολία, το είδος του οργασμού, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως εξήγησαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος καθ’όλη την διάρκεια της βάδισης των γυναικών. 

«Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό», ανέφεραν οι επιστήμονες.

Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ή ελευθερία, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.