Τι κάνεις όταν εκείνος έχει στυτική δυσλειτουργία;

στυτική δυσλειτουργία

Στυτική δυσλειτουργία με στυτική δυσλειτουργία διαφέρουν. Υπάρχουν προβλήματα και προβλήματα, άλλα είναι μικρά και περαστικά, άλλα μεγάλα και δύσκολο να αντιμετωπιστούν και κάποια ανίατα.

Εμείς εδώ θα μιλήσουμε και για τις τρεις περιπτώσεις αφού για την κάθε μία έχουμε να πούμε και κάτι άλλο.

Αν ο σύντροφός σου έχει ένα περιστασιακό, μικρό πρόβλημα στύσης, αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή όλοι οι άντρες  και μπορεί να οφείλεται σε ένα σωρό λόγους ανάμεσά τους και το άγχος.

Επομένως αν απλά το αγόρι σου δεν είναι και τόσο σκληρό όταν πέσετε στο κρεβάτι μην τον κομπλάρεις κατευθείαν, άφησέ τον να πάρει το χρόνο του,

μην κάνεις ερωτήσεις, συνέχισε με τα foreplay και άσε την κατάσταση να πάρει το δρόμο της.

Θα διαπιστώσεις ότι μάλλον το πρόβλημα είναι παροδικό και πως με λίγο body and mind control και από τους δυο σας θα συνεχίσετε να καίτε τα σεντόνια.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν περάσει με την παραπάνω τακτική, τότε, ψυχραιμία, θα πρέπει ο σύντροφός σου να δει έναν ειδικό, δηλαδή να επισκεφθεί έναν ανδρολόγο-σεξολόγο ο οποίος θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους και θα τον καθοδηγήσει σχετικά.

Συνήθως τα προβλήματα λύνονται μετά την επίσκεψη σε γιατρό, είτε με φαρμακευτική αγωγή είτε με κάποια χειρουργική επέμβαση,

επομένως θα πρέπει να κάνετε υπομονή και οι δυο, ενώ καλό θα είναι να τον στηρίξεις όσο διάστημα περνάει αυτή τη διαδικασία, θα τον βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία του.

Επομένως αν το αίτιο που προκαλεί τη στυτική δυσλειτουργία είναι παθολογικό αλλά αντιμετωπίζεται, υπομονή, όλα θα φτιάξουν και μάλιστα θα έχετε δεθεί και περισσότερο αφού αυτό θα σας ενώσει.

Αν όμως, το πρόβλημα του συντρόφου σου δε μπορεί να αντιμετωπιστεί από γιατρό και παρόλες τις προσπάθειές του παραμένει άλυτο, αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τη σεξουαλική σου ζωή.

Συνυπολόγισε την ηλικία σου και σκέψου αν θα ήθελες να συνεχίσεις να ζεις χωρίς να κάνεις σεξ μαζί του. Μπορεί να αντέχεις, μπορεί και όχι.

Εμείς θεωρούμε ότι ένα ζευγάρι θα πρέπει να το ενώνει η ερωτική του ζωή στα χρόνια που αυτή μπορεί να υπάρχει.

Αν το πρόβλημα του συντρόφου σου του προκύψει στα 60 σας, ok, μπορούμε να πούμε ότι εκεί μια γυναίκα μπορεί να κάνει την υποχώρηση, τα χρόνια έχουν περάσει.

Αν όμως του προκύψει στα 30 του, τότε η γυναίκα που καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει θα πρέπει να σκεφτεί πως θα αντιμετωπίσει τη σεξουαλικότητά της μένοντας μαζί του:

Θα την απαρνηθεί ή θα την ικανοποιεί απατώντας τον με άλλους; Το να μην καθόλου σεξ ή το να κάνεις σεξ με άλλους άντρες μένοντας τυπικά σε μια σχέση με έναν ανίκανο είναι κάτι που σε καλύπτει στη ζωή σου;

Δώσε αυτή την απάντηση και το θέμα λύθηκε.