Τί αποκαλύπτει αθλήτρια σκοποβολής στην Κύπρο για παρενόχληση

Η πρωταθλήτρια είναι παντρεμένη με γυναίκα, με την οποία είναι μαζί πολλά χρόνια ενώ η ίδια έχει δηλώσει και την επιθυμία της να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ψάχνουν τον «ένοχο» ή την «ένοχη»

Τα δυο αθλητικά γεγονότα για τα οποία μίλησε η Κύπρια πρωταθλήτρια ήταν οι Κοινοπολιτειακοί το 2006 αλλά και στο Πεκίνο το 2008, σε αποστολές της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις οποίες συμμετείχαν και αξιωματούχοι και της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, οι οποίοι σήμερα όμως δεν βρίσκονται στο ΔΣ.

Η ομοσπονδία της αναφέρει ότι το νυν ΔΣ της «θα προσπαθήσει να πάρει πληροφορίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης» ενώ στην σχετική ανακοίνωση της συγχαίρει την Άντρη Ελευθερίου «για το θάρρος της να μιλήσει για το αποτρόπαιο θέμα που την απασχολούσε για χρόνια και δηλώνουμε πως σεβόμαστε τη θέση της αθλήτριας και ότι λόγω της ολυμπιακής προετοιμασίας δεν επιθυμούμε προς το παρόν να δώσουμε συνέχεια στο θέμα …».

Με αφορμή τον γάμο της πάντως, η πρωταθλήτρια είχε γράψει ότι: «Γνωστοποίησα στο Facebook μου κάτι πολύ συνηθισμένο για μένα. Δεν μπορούμε να ζούμε στη σκιά, η ζωή μας είναι δικιά μας. Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε αυτό που θέλετε. Μην κρύβεστε, να είστε δυνατοί».