Φαίδων Βόβολης: «Ανοίξτε τώρα την χώρα» – Ο διάσημος καρδιολόγος μιλάει για το εμβόλιο και λέει όχι στις υποχρεωτικότητες (video)

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη σχετικά με τα ανούσια lockdown , ο επικεφαλής της παράταξης «Ελεύθεροι Ξανά», που κερδίζει συνεχώς έδαφος και προκαλεί πανικό στα συστημικά κόμματα, ο διάσημος καρδιολόγος που γκρέμισε την παράνοια με τον κορωναϊό Φαίδων Βόβολης κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ανοίξει ξανά την χώρα!

«Ελάχιστοι πλέον πιστεύουν στο αφήγημα», τονίζει χαρακτηριστικά ο δυναμικός αρχηγός των Ελεύθερων Ξανά επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι αυτός που μας πάει σε εγκλεισμούς και όχι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων…

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του κ. Βόβολη με το video που ανέβασε στα social media

-Μετά από ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ έρχονται στα λόγια μας πως τα LOCKDOWNS ΔΕΝ αποδίδουν;;
-Μια επιδημιολόγος της επιτροπής δήλωσε πως ο νυν πρωθυπουργός πάει σε LOCKDOWN χωρίς να χει εξαντλήσει αλλες επιλογες-;;;-&ΧΩΡΙΣ να τους δίνει τα στοιχεία;;
Υπάρχουν τελικά κι αλλες επιλογές;;
Οι κολαούζοι κι οι λογοκριτές τι λένε;
Αλλάξτε τους τις ΚΑΣΕΤΕΣ να ξερουν τι παίζουν!
Πως το είπατε το άλλο;
Ο πρωθυπουργός λοιπόν πάει σε εγκλεισμούς κι ΟΧΙ κάποια επιτροπη;;
Πάλι ότι λέγαμε…
-Ποιοι θα πληρώσουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και τη ΔΙΑΛΥΣΗ της χώρας μας;
Ένας-Ένας θα χρεωθούν τα πάντα…
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ!
ΟΥΔΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!
Ελάχιστοι πια πιστεύουν στο αφήγημα…
ΥΓ:προχθες 15000 τεστ με 880’κρούσματα’
Εχθες 55000 τεστ με 2147 ‘κρούσματα’!
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ‘ΑΥΞΗΣΕΙΣ’
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ LOCKDOWNS !

Παράλληλα τη στιγμή που η κυβέρνηση βάλλεται πανταχόθεν για την αποδεδειγμένη αποτυχία της στη διαχείριση της επιδημίας, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μένει στα ευχολόγια και κλείνει τα αυτιά του στην επισήμανση του εκπροσώπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό δεν είναι πανάκεια.

Ο υπουργός Υγείας δίχως να κάνει καμία αναφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης που έφεραν την κατάσταση στο ΕΣΥ στο απροχώρητο επιμένει να δηλώνει ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την επόμενη μέρα που τα πρώτα εμβόλια θα φτάσουν στην Ελλάδα για να εμβολιάσουν το σύνολο του πληθυσμού στη χώρα μας στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα που θα στήσει η κυβέρνηση, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όπως ήταν αναμενόμενο άμεση ήταν η αντίδραση του διάσημου καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη, ο οποίος μετά από παρότρυνση των χιλιάδων φίλων που τον ακολουθούν στα προσωπικά προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα τοποθετήθηκε για το εμβόλιο του κορονοϊού που αποτελεί το μείζον θέμα των ημέρων…

Ο αγαπημένος γιατρός μέσα από το προσωπικό κανάλι του στο youtube απευθύνθηκε με ένα video στον κόσμο και με την ξεκάθαρη θέση που παίρνει πάντα από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η επιδημία του κορονοϊού εξέφρασε την επιστημονική του άποψη σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Ο Φαίδων Βόβολης είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ περίεργο ένας γιατρός να είναι κατά των εμβολίων. Τα εμβόλια έχουν βοηθήσει στην ιστορία στο να μπορέσουμε να απομακρυνθούμε από κάποιους ιούς, να μπορέσουμε να έχουμε το προσδόκιμο της ηλικίας μεγαλύτερο, να μπορέσουμε να τους καταπολεμήσουμε..» επισήμανε παράλληλα για το εμβόλιο για τον κορονοϊό τα εξής: «Ένα μεγάλο πρόβλημα που θα πρέπει να συζητηθεί είναι ότι δεν υπάρχουν μελέτες, είναι πολύ νωρίς. Καταλαβαίνω ότι προσπάθησαν να φτιάξουν ένα εμβόλιο διότι επείγει, όμως τα εμβόλια κάνουν μία δεκαετία περίπου για να είναι έτοιμα. Μέσα στο χρόνο είναι δυσνόητο για εμάς να το δεχτούμε, θα πρέπει να υπάρξουν μελέτες σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, να δούμε τι είναι ακριβώς αυτό το εμβόλιο, ποια είναι τα συστατικά του, πώς ακριβώς δρα, να το συζητήσουμε επιστημονικά και μετά να το συστήσουμε. Αυτή είναι ιατρική λέξη, σύσταση και όχι επιβολήΕπιβολή δεν μπορεί να υπάρχει».

Στο σημείο που ο διακεκριμένος ιατρός όπως ήταν φυσικό στάθηκε ήταν όλα όσα έχουν ακουστεί για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τονίζοντας τα εξής: «Αυτό που φοβόμαστε είναι η λέξη υποχρεωτικότητα, δεν μπορεί για μία ιατρική πράξη να υπάρξει υποχρεωτικότητα, αυτό πρέπει να καταστεί σαφές και όταν λέμε για υποχρεωτικότητα μιλάμε για το Μητρώο των εμβολιασμών. Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιο μητρώο δεν μπορεί οι άνθρωποι να διχάζονται, να διαχωρίζονται σε αυτούς που έχουν κάνει εμβόλιο και σε αυτούς που δεν έκαναν. Υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής.

Μακριά από τους Έλληνες η υποχρεωτικότητα είναι το σημείο κλειδί, μακριά από τον κόσμο, από τον πλανήτη η υποχρεωτικότητα, για αυτό το πράγμα θα κάνουμε το οτιδήποτε. Έχουμε έντονες αντιστάσεις, όχι μόνο εμείς είναι όλος φαντάζομαι ο κόσμος της ιατρικής, ο οποίος απορεί γιατί το συζητάμε αυτό το πράγμα. Μπορούμε να συστήνουμε ένα εμβόλιο, μπορούμε να προτείνουμε και να παροτρύνουμε τους ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να το κάνουν αλλά όχι να το επιβάλουμε… αυτό στην ιατρική αποτελεί θέσφατο».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Φαίδωνα Βόβολη και παρακολουθήστε το video που απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από τους φίλους του διάσημου καρδιολόγου:

“Θα πρέπει να υπάρξουν πλήρεις έρευνες κάποιων ετών δημοσιευμένες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Και το καλύτερο εμβόλιο να είναι, πάλι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν μπορεί να υπάρξει.

Ούτε φυσικά ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (απαγορεύσεις και έμμεση υποχρεωτικότητα) ή COVID PASS κτλ.

Αυτά είναι υποχρεωτικότητες.

Θα φτάσουμε ως τα διεθνή δικαστήρια αν χρειαστεί.

Στην ιατρική δεν υποχρεώνουμε, δεν φακελώνουμε.

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ)

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ

ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ”

Παρακολουθήστε το video του Φαίδωνα Βόβολη από το προσωπικό του κανάλι στο youtube.