Τι αποκάλυψε για τις δυο κόρες της η Μισέλ Ομπάμα…;

Μετά από πολλά χρόνια γάμου κι ενώ οι κόρες της έχουν ξεπεράσει τα είκοσι χρόνια ζωής, η διάσημη κυρία αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία υπογονιμότητάς της.

Η Michelle Obama, όπως αναφέρει το usay.gr, μιλά για πρώτη φορά για την αποβολή που την ανάγκασε να απευθυνθεί σε ειδικούς γονιμότητας για να φέρει στον κόσμο τη Sasha και τη Malia.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο ABC και την Robin Roberts αλλά και με αφορμή το βιβλίο που αφορά στη ζωή της, η Michelle, είχε την πρώτη αποβολή της είκοσι χρόνια πριν:

«Ένιωσα μόνη και χαμένη και ένιωσα πως απέτυχα γιατί δεν ήξερα καμία γυναίκα που να έχει αποβάλει επειδή δεν μιλάμε για τις αποβολές. Περνάμε τον πόνο μας και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μιλάμε στις νέες γυναίκες γιατί οι αποβολές συμβαίνουν».

Η Obama αποκαλύπτει πως ήταν ήδη 34 ετών όταν μαζί με τον σύζυγό της απευθύνθηκε σε ειδικό και κατάφερε να αποκτήσει με εξωσωματική τις δύο κόρες της, όταν κατάλαβε πια πως το βιολογικό της ρολόι και τα ωάριά της ήταν περιορισμένα.

«Το χειρότερο πράγμα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες είναι να μην μοιραζόμαστε την αλήθεια για το σώμα μας και το πώς δουλεύει ή δεν δουλεύει».