Θρίλερ με την εξαφάνιση στην Κω – Το τηλέφωνο αίνιγμα στο σύντροφο της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον εντοπισμό του τελευταίου τηλεφωνήματος της αγνοούμενης κοπέλας στο σύντροφο της

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την 27χρονη από την Πολωνία, Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, η οποία ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της κοπέλας του έχουν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

«Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της κοπέλας του έχουν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023.

Στην καταγγελία ανέφερε ότι τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 και ώρα περίπου 22:30 ο 28χρονος μίλησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του, η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και πως κάποιος θα την πήγαινε με τη μηχανή του στο ξενοδοχείο.

Ακολούθως, η κοπέλα έστειλε την τοποθεσία της για να πάει να την πάρει ο σύντροφός της, ωστόσο, όταν έφτασε εκεί ο ίδιος δεν την βρήκε στο σημείο. Έπειτα, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσει μαζί της.

Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Η κοπέλα, λοιπόν, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της από τις 13 Ιουνίου 2023.

Να σημειωθεί ότι η 27χρονη, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τους οικείους της.