Θετικός στον κορωνοϊό ο Προκόπης Παυλόπουλος

Προκόπης Παυλόπουλος

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως είναι επόμενο, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του:

«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19».

Να θυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι επίσης πλήρως εμβολιασμένος.

Είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο περιπτώσεις -και χιλιάδων ακόμα πολιτών- δείχνουν αυτό το οποίο τονίζουμε εδώ και πολλούς μήνες ότι τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του κορωνοϊού.

Μάλιστα με τα μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν ποτέ τεστ, νιώθουν απόλυτη ασφάλεια και κυκλοφορούν τελείως ελεύθερα έξω μεταδίδοντας τον ιό και στους ανεμβολίαστους.