Θετικός στον κορονοϊό ο ηθοποιός Σον Πεν

«Θύμα» του κορονοϊού έπεσε ο Σον Πεν. Λίγες ημέρες μετά το ταξίδι του στην Ουκρανία, για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε θετικός στον ιό.

Την αποκάλυψη έκανε ο Πολ Τόμας Άντερσον στα DGA Awards, στα οποία ήταν να δώσει το «παρών» ο Σον Πεν. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο 61χρονος ηθοποιός έχει κορονοϊό, ενώ τον επαίνεσε για όλη τη δουλειά που έχει κάνει, εν μέσω της πανδημίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Τα ξένα Μέσα ωστόσο αναφέρουν ότι παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Υπενθυμίζεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στην Ουκρανία, για να μαζέψει στοιχεία και υλικό για ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την κλιμακούμενη ένταση στην περιοχή.

«Ο σκηνοθέτης ήρθε ειδικά στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Sean Penn είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία στην Ουκρανία σήμερα. Η χώρα μας τον ευγνωμονεί για μια την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας», ανέφερε δήλωση της ουκρανικής κυβέρνησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο