Θεσσαλονίκη: Βουλγάρα εξαπάτησε 18 ηλικιωμένους αρπάζοντάς τους συνολικά 286.000 ευρώ

Στο στόχαστρό της είχε βάλει μία γυναίκα από τη Βουλγαρία ηλικιωμένους άνδρες και γυναίκες, η οποία τους τρομοκρατούσε με τη γνωστή μέθοδο των ”υποτιθέμενων” τροχαίων ατυχημάτων, καταφέρνοντας, έτσι, να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η δράστιδα, η οποία συνελήφθη την ώρα όπου έπαιρνε χρήματα από κάποιο από τα θύματά της, έξω από την εκκλησία της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς

Εφετείου Κακουργημάτων, κατηγορούμενη για απάτες σε βάρος 18 ηλικιωμένων, από τους οποίους άρπαξε συνολικά 286.000 ευρώ μετρητά, αλλά και λίρες και κοσμήματα.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι ηλικιωμένοι περιέγραψαν πώς έπεσαν θύματα κυκλώματος, στη δίκη της 63χρονης, σημειώνοντας πως οι επιτήδειοι τηλεφωνούσαν στα θύματά τους για να τα πανικοβάλλουν,

λέγοντάς τους ότι είναι γιατροί και χρειάζονται επειγόντως χρήματα, επειδή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε την εμπλοκή της, ωστόσο δήλωσε πως είναι απλή συνεργός. Η δίκη διακόπηκε για νέα ημερομηνία.