Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα για κλοπή ρούχων από κατάστημα

Κρήτη

Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, επειδή προσπάθησαν να κλέψουν είδη ρουχισμού από κατάστημα εμπορικού κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όμως λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο αφού τους «πρόδωσε» το αντικλεπτικό σύστημα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή. Πρόκειται για τρείς νεαρές ημεδαπές κι έναν ημεδαπό άντρα, οι οποίοι κινούμενοι σε καταστήματα εμπορικού κέντρου, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά, ειδικός μαγνήτης για την αφαίρεση των αντικλεπτικών μηχανισμών, είδη ρουχισμού και καλλωπισμού,

αλλά και κλειδί οχήματος που αντιστοιχεί στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο σημείο, η νομιμότητα κατοχής του οποίου ερευνάται.

Συνολικά 17 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα
Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαεπτά (17) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

• (4) άτομα για κλοπή. Πρόκειται για τρείς νεαρές ημεδαπές κι έναν ημεδαπό άντρα, οι οποίοι κινούμενοι σε καταστήματα εμπορικού κέντρου, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά, ειδικός μαγνήτης για την αφαίρεση των αντικλεπτικών μηχανισμών, είδη ρουχισμού και καλλωπισμού, αλλά και κλειδί οχήματος που αντιστοιχεί στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο σημείο, η νομιμότητα κατοχής του οποίου ερευνάται.

• (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

• (1) άτομο διότι κατείχε λαθραία καπνικά προϊόντα.

• (2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

• (1) άτομο για υπεξαίρεση.

• (4) άτομα, εκ των οποίων τρείς υπεύθυνοι κι ένας ιδιοκτήτης ισάριθμων καταστημάτων, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.