Θεσσαλονίκη: Στενεύει ο «κλοιός» για 8 οπαδούς – Ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε δυο ανήλικα αδέλφια

Στην ταυτοποίηση οχτώ νεαρών προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση, με οπαδικά χαρακτηριστικά, που δέχθηκαν δυο ανήλικα αδέλφια, στα τέλη του περασμένου μήνα, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος των οχτώ ατόμων -7 ημεδαποί κι ένα ακόμη άτομο αλβανικής καταγωγής, στην πλειονότητά τους ανήλικοι- σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εκείνο που βγήκε έξω απώθησε τα άτομα και έσωσε τον 14χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιανουαρίου, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.