Θεσσαλονίκη: Ο Άρης ζήτησε η οδός Γαζή να μετονομαστεί σε Άλκιβιάδη Καμπανού

Θεσσαλονίκη: Ο Άρης

Το όνομα του Άλκη Καμπανού στον δρόμο στον οποίο δολοφονήθηκε άγρια, ζήτησε ο Ερασιτέχνης Άρης να δώσει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης του συλλόγου έστειλε επιστολή στην ανώτερη Αρχή της πόλης να προχωρήσει σε δύο ενέργειες που θα τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις γύρω από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του, τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.

Στο επίσημο αίτημα που κατέθεσαν οι «κίτρινοι», ζήτησαν από τον δήμο Θεσσαλονίκης να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη δημιουργία αναθηματικής πλάκας (μνημείο) στο σημείο δολοφονίας του άτυχου 19χρονου, τονίζοντας παράλληλα ότι όλα τα έξοδα θα αναλάβει ο ΑΣ Άρης.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης Άρης ζήτησε τη μετονομασία της οδού δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου και από οδός Γαζή να ονομαστεί σε οδός Αλκιβιάδη Καμπανού.

Ήδη, στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, υπάρχουν δύο πινακίδες που γράφουν «οδός Αλκιβιάδη Καμπανού».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η επίσημη ονομασία του δρόμου, αλλά οι επιγραφές αυτές έχουν τοποθετηθεί μετά το άγριο φονικό ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.