Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία με το 18 μηνών μωρό στα Μάλγαρα

Θεσσαλονίκη

Έρευνα για τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο ενός μωρού μόλις 18 μηνών στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν οι Αρχές.

Η εισαγγελέας ενημερώθηκε για το συμβάν και έδωσε εντολή να συλλεγεί το προανακριτικό υλικό.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς στις 13:00 η μητέρα κάλεσε την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού από το σπίτι των γονιών της όπου το είχε αφήσει.

Αμέσως αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να ερευνούν την περιοχή, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Οι αναζητήσεις δεν απέδωσαν καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες για το πού μπορεί να κινήθηκε το παιδί. Στη συνέχεια οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Η γιαγιά του, όταν συνέβη το δυστύχημα, ήταν στο πάνω όροφο του σπιτιού ενώ ο παππούς του, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Η 37χρονη μητέρα του φαίνεται πως είχε αφήσει το παιδί της στους παππούδες καθώς είχε ραντεβού σε οδοντίατρο. Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα, που ήταν λυγισμένα και με αίματα πάνω τους.

Ο 50χρονος πατέρας του αγοριού είναι οδηγός φορτηγού και, σύμφωνα με το grtimes, εκείνη την ώρα επέστρεφε από την Αθήνα.