Θεσσαλονίκη-Δολοφονία 19χρονου: «Οι δράστες έψαχναν άλλη παρέα»

Ο ίδιος μαζί με άλλους 2 φίλους του δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από παρέα τουλάχιστον 10 ατόμων

Οργή έχει προκαλέσει η είδηση της στυγερής εν ψυχρώ δολοφονίας του 18 χρονου Άλκη Καμπανού από αγνώστους, τα ξημερώματα της Τρίτης 1/2/2022 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το sportime.gr και τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο ίδιος μαζί με άλλους 2 φίλους του, δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από παρέα τουλάχιστον 10 ατόμων, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δεχθεί χτύπημα με δρεπάνι στη βουβωνική χώρα και να πεθάνει απο αιμορραγία.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είπε στους νεαρούς «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…».

Βρέθηκαν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή

Όπως μετέδωσε νωρίτερα στον Metropolis 95.5, ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Στη Σέντρα, υπάρχουν πληροφορίες – επίσημα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την αστυνομία – πως κάποιοι υπέδειξαν στους δράστες, την «λάθος» παρέα με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ένα παλικάρι που δεν έχει καμία σχέση με οπαδικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ούτε έχει συμμετάσχει ποτέ σε κάποιου είδους επεισόδια.

Έχουμε φτάσει στο 2022 και κάποιοι ανεγκέφαλοι τραμπούκοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως το αγαθό της ανθρώπινης ζωής μπορεί να αφαιρείται με το έτσι θέλω για «σώβρακα και φανέλες» ομάδων.

Όσοι συντηρούν, χρηματοδοτούν και διαιωνίζουν για τους δικούς τους πολιτειακούς, γηπεδικούς λόγους, αντίστοιχες ομάδες ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ που εν δυνάμει μπορούν να μετατραπούν σε δολοφόνους, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.