Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταγραφική “έκπληξη” με Ετεμπό και Ροντρίγκες για τον Άρη

Ο Άρης συμφώνησε με Έντουιν Ροντριγκες και Πίτερ Ετεμπό και θα είναι οι επόμενες δύο, μάλλον τελευταίες, μεταγραφές των “κιτρινόμαυρων”.

Θετική κατάληξη είχε η προσπάθεια του Άρη για τον Έντουιν Ροντρίγκες.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με την Ντεπορτίβο Ολίμπια για τον διεθνή επιθετικό από την Ονδούρα.

Συγκεκριμένα, υπήρξε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Πλέον ο Ροντρίγκες ετοιμάζει τα πράγματά του για να έρθει στην Ελλάδα, για μόνιμη εγκατάσταση, και απομένει να περάσει τις ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις προτού υπογράψει στην ομάδα του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Πίτερ Ετεμπό στον Άρη.

Πρόκειται για μία κίνηση με την οποία θα ενισχυθούν οι Θεσσαλονικείς στην επιθετική γραμμή τους, με τον Νιγηριανό χαφ να αποτελεί τη λύση μετά την αποχώρηση του Λούκας Σάσα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ στην Αγγλία αναφέρουν πως είναι «σίγουρο» και αφορά το δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής, οι Θεσσαλονικείς δεν επιβεβαιώνουν επίσημα το παραμικρό για τον παίκτη που φαίνεται πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

από το difersports.gr