
Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ για έξι ώρες θα μείνει σήμερα η Θεσσαλονίκη παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου να κηρύξει παράνομο το μπαράζ κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει πρόσφατα οι εργαζόμενοι.
Μάλιστα, δηλώνουν ότι είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για όσο χρειαστεί, μέχρι ΟΑΣΘ και κυβέρνηση βρουν λύση στα προβλήματά τους.
Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του σωματείου το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη και τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 16:00, λόγω της προγραμματισμένης εξάωρης στάσης εργασίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων:
Από την πλευρά της η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά την πλήρη εφαρμογή των νόμων και των αποφάσεων που παίρνονται από τη Δικαιοσύνη.