Θεοδωρικάκος κατά Τσαπανίδου: «Μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε ότι η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας, εκτοξεύοντας πρωτοφανή ψέματα και συκοφαντίες, παίζοντας μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στο δράμα ενός 12χρονου παιδιού».

Με αιχμή το ερώτημα που έθεσε η κ. Τσαπανίδου, εάν πρόκειται για «απάνθρωπη αδιαφορία, ή προσπάθεια να προστατευτούν κάποιοι και ποιοι είναι αυτοί», ο κ. Θεοδωρικάκος θυμίζει πως 22 άτομα παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση και 21 είναι ήδη στη φυλακή.

«Θα όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει μία συγγνώμη, αλλά αυτή είναι μία λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό τους», σημειώνει ο υπουργός.

Σχετικά με την καταγγελία για επίθεση κατά της 12χρονης, ο κ. Θεοδωρικάκος παραπέμπει στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας και καλεί σε σοβαρότητα και υπευθυνότητα καθώς η υπόθεση αφορά τη ζωή ενός κακοποιημένου παιδιού.

Ολόκληρη η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε με φόρα στην κατηφόρα της αθλιότητας, εκτοξεύοντας πρωτοφανή ψέματα και συκοφαντίες, παίζοντας μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στο δράμα ενός 12χρονου παιδιού.
Για τα περί συγκάλυψης υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι 22 άτομα παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη και 21 είναι ήδη στη φυλακή για αυτή την υπόθεση.
Η Ελληνική Αστυνομία έφερε τα πάντα στην επιφάνεια με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
Θα όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει μία συγγνώμη, αλλά αυτή είναι μία λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό τους.
Σε ό,τι αφορά στο περιστατικό που καταγγέλθηκε η Ελληνική Αστυνομία έχει εκδώσει ανακοίνωση που πρέπει να γίνει σεβαστή, σε κάθε της λεπτομέρεια.
Ζητώ να είναι όλοι πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί μιλάμε για τη ζωή ενός κακοποιημένου παιδιού».