Τετ α τετ Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Χαράλαμπο Θεοπέμπτου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών-Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπο Θεοπέμπτου και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, είχε τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοδουλίδης, αφού ευχαρίστησε τους συνομιλητές του, ανέφερε ότι έγινε μια πάρα πολύ καλή συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλαίσιο με το οποίο αναπτύσσει το διάλογο με την κοινωνία όλο αυτό το διάστημα, όπως επίσης τις βασικές αρχές, τους πυλώνες και τις προτεραιότητες του υπό διαμόρφωση προγράμματός του.
«Απάντησα σε αρκετές ερωτήσεις που αγγίζουν θέματα που απασχολούν και την κοινωνία και όπως προκύπτει από τον διάλογο θα είμαστε σε επαφή. Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, που όπως αντιλαμβάνομαι έχει δοθεί και στους άλλους υποψηφίους και ευελπιστώ να υπάρξει συνέχεια» κατέληξε.
Από την πλευρά του, ο κ. Θεοπέμπτου, ευχαρίστησε τον κ. Χριστοδουλίδη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον για συνεργασία. Δήλωσε ότι έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση «γιατί είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και πολλές πτυχές του προγράμματος του κ. Χριστοδουλίδη» και αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθήσει το Κίνημα για την τελική του απόφαση σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές.