Τετ α τετ Λιβαθινού – Δομάζου στα γραφεία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Ο θρυλικός «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, επισκέφτηκε στα γραφεία του συνδυασμού τον Σπύρο Λιβαθινό και γνώρισε από κοντά τον κόσμο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού. Ένας ποδοσφαιριστής – σύμβολο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας, επεφύλαξε μια υπέροχη έκπληξη στον Σπύρο Λιβαθινό και τους συνεργάτες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Ο ανυπέρβλητος Μίμης Δομάζος, επισκέφτηκε τα γραφεία του συνδυασμού στη Νέα Μάκρη, προκειμένου να ευχηθεί από κοντά καλή επιτυχία στον επί σειρά ετών συμπαίκτη του, Σπύρο Λιβαθινό, με τον οποίο συνδέονται με μακρόχρονη φιλία.

Ο ένας και μοναδικός «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα, γνώρισε από κοντά τους συνεργάτες του, ενώ θέλησε να ενημερωθεί για την πορεία του προεκλογικού αγώνα, αλλά και τις ιδέες του Σπύρου Λιβαθινού για μια περιοχή με την οποία και ο ίδιος δηλώνει «ερωτευμένος», καθώς αποτελεί τακτικό επισκέπτη της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα, από τα χρόνια που μεσουρανούσε στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Μίμης Δομάζος δήλωσε βέβαιος για τη νίκη του πρώην συμπαίκτη του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Λιβαθινός και πρωταθλητισμός είναι έννοιες ταυτόσημες», ενώ όπως υπογράμμισε απευθυνόμενος στα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που βρίσκονταν στα γραφεία «είστε πολύ τυχεροί που συνεργάζεστε με έναν άνθρωπο που από μικρό παιδί έμαθε τη σημασία της ομάδας και έναν από τους πιο μεθοδικούς και οργανωτικούς ανθρώπους που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου».