Τέσσερα περιστατικά άσκοπων πυροβολισμών σε λιγότερο από 48 ώρες στη Δ. Αττική

Τέσσερα περιστατικά άσκοπων πυροβολισμών σε λιγότερο από 48 ώρες στη Δυτική Αττική
Συγκεκριμένα από το μεσημέρι της Δευτέρας 05/09 έως και τα ξημερώματα της Τετάρτης 07/09 σημειώθηκαν βίαια περιστατικά με πυροβολισμούς, το ένα πίσω από το άλλο στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Το πρώτο θύμα 31 ετών βρισκόταν στην περιοχή Άνω Λιόσια και όπως περπατούσε δέχθηκε πυρά στα πόδια, χωρίς να καταλάβει από ποιον. Λίγο αργότερα ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Επόμενο θύμα ήταν ένας 34χρονος στον Ασπρόπυργο, ο οποίος μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με αγνώστους, σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι περισυνέλλεξαν περισσότερους από 30 κάλυκες από πιστόλι των 9mm.

Η επόμενη περίπτωση διαδραματίστηκε και πάλι στον Ασπρόπυργο, όταν ένας 39χρονος την ώρα που οδηγούσε κατάλαβε να διαπερνούν σκάγια το αυτοκίνητό του. Από τους πυροβολισμούς αυτούς προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Ι.Χ του θύματος αλλά και σε άλλα τέσσερα που βρίσκονταν στο σημείο.

Εντύπωση κάνει και το τέταρτο περιστατικό που σημειώθηκε σε διάστημα λιγότερο από 48 ώρες. Ένας άνδρας 53 ετών συνελήφθη στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου για άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα. Οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν το πιστόλι των 9mm που είχε στην κατοχή του, ενώ βρέθηκαν στο σημείο 12 κάλυκες.