Τεραγώνο Σελήνης – Ουρανού: Μεγάλες αλλαγές θα δουν αυτά τα Ζώδια

Απρόοπτα φέρνει η σημερινή ημέρα για τα ζώδια, εξαιτίας της συνόδου Σελήνης-Ουρανού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, οπότε αναμένεται πιο διασκεδαστικό.

Ωστόσο, ορισμένα ζώδια αντιλαμβάνονται ότι κάποιες σχέσεις στη ζωή τους τα επηρεάζουν αρνητικά και είναι τοξικές, οπότε αποφασίζουν να βάλουν ένα τέλος.

Κριός

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις σχέσεις σας σήμερα. Προσπαθήστε να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα με προσωπικά και εστιάστε καλύτερα σε δημιουργικά θέματα. Μία ρήξη με ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι πιθανή, καθώς αντιλαμβάνεστε πως μαζί του δεν είστε ο αληθινός εαυτός σας.

Μη φοβάστε πως αν δεν είστε πάντα «το καλό παιδί» οι άλλοι θα σας αντιπαθούν. Εκφράστε με σεβασμό την άποψή σας και θα δείτε ότι αρκετοί δεν σας εκτιμούσαν όσο νομίζατε.

Λέων

Έχετε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στο να χτίζετε την εικόνα σας, για να νομίζουν οι άλλοι ότι είστε ο Τέλειος και η πραγματικότητα είναι πως ίσως παραείστε καλός για τα άτομα που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε.

Αυτό γίνεται ξεκάθαρο τώρα με το τετράγωνο Ουρανού-Σελήνης. Αντιλαμβάνεστε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκινάτε τη δράση. Ωστόσο, η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Αν τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα θέλετε μη νιώθετε απογοήτευση.

Αιγόκερως

Έναν προδότη είναι πιθανό να ανακαλύψετε στο περιβάλλον σας. Ακόμα κι αν σας ακούγεται υπερβολικό συμβαίνει. Υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που δεν είναι ειλικρινής ή σας εκμεταλλεύεται.

Τώρα είναι η στιγμή που θα βάλετε τέλος σε αυτή τη σχέση, επειδή αντιλαμβάνεστε πως δεν είστε το κορόιδο κανενός.

Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού σάς δίνει τη δύναμη να το καταφέρετε.