Τέμπη: Απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι ο Διευθυντής Συντήρησης Συστημάτων και ο Διευθυντής Δικτύου

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης και του γενικού διευθυντή (από 21-3-2017 έως 15-11-2019) της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, από 21-3-2017 έως 15-11-2019,

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης από 1-10-2021 έως και σήμερα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, o Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστημάτων δέχθηκε επίθεση σε κατάστημα εστίασης από ομάδα ατόμων μετά το πέρας της διαδικασίας και αφού αφέθηκε ελεύθερος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο εν λόγω διευθυντής μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.