Τα ζώδια που θα ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές στα προσωπικά τους τον Μάιο

Μπορεί ο Μάιος να προβλέπεται δύσκολος, εξαιτίας των πλανητικών κινήσεων, των εκλείψεων και της Πανσελήνου, αλλά ορισμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα βιώσουν πολύ όμορφες στιγμές στα προσωπικά τους.

Σκορπιός

Ο Μάιος είναι πολυεπίπεδος ως μήνας και θα διοχετεύσετε την προσοχή και την ενέργεια σας σε δυο βασικούς τομείς, τα προσωπικά και τα εργασιακά. Στην πρώτη περίπτωση είτε θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, αλλάζοντας όμως κακές συμπεριφορές, ενώ αν δεν έχετε σχέση, ετοιμαστείτε για γνωριμίες που θα σας συγκινήσουν.

Μπορεί μάλιστα, χάρη στον ανάδρομο Ερμή να υπάρξει μια επανασύνδεση – την οποία επιθυμούσατε. Ωστόσο, πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, για να μην απογοητευτείτε και να χαρείτε πραγματικά για όσα έχετε προσπαθήσει.

Τοξότης

Ο μήνας μπορεί να ξεκίνησε με μια μικρή απογοήτευση, αλλά δεν θα συνεχίσει έτσι. Ειδικά από τα μέσα του μήνα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και βελτιώνονται κατά πολύ. Από τις 21 Μαΐου, με τον Ήλιο να βρίσκεται αυτή τη φορά στο ζώδιο των Διδύμων, οι σχέσεις θα είναι το μόνο που θα σας απασχολεί και θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες για να τις βελτιώσετε περαιτέρω, καθώς θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά.

Μπορεί, πάλι, να υπάρξει μια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή ανάδρομο η επιστροφή του πρώην είναι σχεδόν δεδομένη. Αν αυτό είναι που αποζητούσατε, τότε η χαρά σας δεν θα κρύβεται. Σε νέες βάσεις θα θέσετε και τη σχέση που ήδη έχετε, αφού θα κατανοήσετε πως για να είστε με έναν άνθρωπο χρειάζεται προσπάθεια και υπομονή.

Σημαντικότατη βοήθεια για τα αισθηματικά θα είναι και η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που είτε θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα είτε θα συμβάλλει στο να γίνουν τα πράγματα στη σχέση σας πολύ καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, τα όμορφα είναι μπροστά.