Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να εμπλακούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο

Τα ραντεβού αυτήν την εποχή είναι αρκετά περίπλοκα, όπως και οι σχέσεις. Μπορεί να βγαίνετε με κάποιον για καιρό και να έχετε προχωρήσει σε περισσότερο από μια απλή αγκαλιά, αλλά να μην έχετε ξεκαθαρίσει αν είστε ή όχι σε σχέση. Μπορεί, επίσης, να βρίσκεστε σε σχέση, αλλά ο ένας από τους δύο να μην επιθυμεί την αποκλειστικότητα, ειδικά στον ερωτικό τομέα.

Το χάος των ραντεβού και των σταθερών σχέσεων, λοιπόν, δεν είναι για όλους. Υπάρχουν εκείνοι που απολαμβάνουν την ένταση, την εξερεύνηση και το στρες της πρώτης γνωριμίας. Μάλιστα, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Για αυτά, τα ραντεβού τείνουν να είναι περισσότερο για να εξερευνήσουν τις επιλογές τους, παρά για να κάνουν μια σχέση. Ενώ ορισμένοι μπορεί να τους θεωρούν αναποφάσιστους, δεν βιάζονται να πάρουν την απόφαση να αποκόψουν όλους τους πιθανούς μνηστήρες τους. Αντιθέτως, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες προτιμούν να βγαίνουν ραντεβού μέχρι να βρουν κάποιον που πραγματικά θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον και είναι αυτά τα ζώδια που πιθανότερα θα εμπλακούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

Δίδυμος
Ως μεταβλητό ζώδιο του αέρα, η περιέργειά σας τείνει να πρωταγωνιστεί και στις ερωτικές σας σχέσεις. Έτσι, μπορεί να βρεθείτε να εμπλέκεστε σε πολλαπλές σχέσεις ταυτόχρονα. Στον έρωτα, προσπαθείτε να μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, και ως κάποιος που αγαπά να συμμετέχει σε συζητήσεις που διεγείρουν τον εγκέφαλο, μπορείτε εύκολα να πείσετε τον εαυτό σας να μπει (ή να βγει) σε σχέσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό για εσάς ίσως είναι μια ευλογία. Για άλλους, μπορεί να είναι κατάρα, επειδή δεν αντιμετωπίζουν όλοι το φλερτ και τις σχέσεις όπως εσείς. Απολαύστε τη διασκέδαση μιας συναρπαστικής ζωής με ραντεβού, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις κορυφαίες επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να εξαλείψετε κάθε σύγχυση ή παρεξήγηση που μπορεί να υπάρξει με άλλους. Με λίγα λόγια, να είστε ξεκάθαροι.

Ζυγός
Ίσως εκπλαγείτε που βρίσκεται τον Ζυγό σε αυτή τη λίστα δεδομένου ότι είναι ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Ωστόσο, ενώ απολαμβάνετε ένα καλό παλιομοδίτικο ρομαντικό ραντεβού, ίσως δυσκολευτείτε να παραμείνετε πιστοί σε έναν σύντροφο. Δεν αποφεύγετε σχεδόν ποτέ τη δέσμευση που συνεπάγεται η συνεργασία, αλλά μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε με ποιον θα εγκατασταθείτε στη ζωή σας. Ως κοινωνική πεταλούδα που είστε, έχετε περισσότερες επιλογές από τους περισσότερους ανθρώπους, οπότε μπορεί να βρεθείτε ακούσια διχασμένοι ανάμεσα σε δύο εραστές. Το να απογοητεύετε τους ανθρώπους δεν είναι επίσης κάτι που σας αρέσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει το ερωτικό σας τρίγωνο να γίνει λίγο «ακατάστατο». Απλά να έχετε κατά νου ότι η αποφυγή λήψης μιας απόφασης μπορεί να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση.

Τοξότης
Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, προτιμάτε μια ερωτική ζωή που σας κρατά σε εγρήγορση, γι’ αυτό και μπορεί να βρίσκεστε συχνά με πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα. Αναζητάτε πάντα την επόμενη περιπέτειά σας και είναι απαραίτητο οι σύντροφοί σας να είναι σε θέση να συμβαδίζουν μαζί σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε την ερωτική σας ζωή «ανοιχτή». Το να αισθάνεστε υπερβολικά δεσμευμένοι ή περιορισμένοι μπορεί επίσης να σας προκαλέσει αηδία, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε μια ερωτική ζωή που σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας χωρίς συνέπειες – πράγμα που δεν κάνετε πάντα ξεκάθαρο στους άλλους δυστυχώς.

ΠΗΓΗ: marieclaire