Με τη Σελήνη στον Τοξότη και σε εξάγωνο με τον Άρη, εκπέμπετε ένα φως και μια ενεργητικότητα. Πάθος ερωτισμός, έξοδοι, τα πάντα μπορούν να συμβούν αυτές τις δύο ημέρες. Εκμεταλλευτείτε τις

Ταύρος

Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, ενισχύει τις ανασφάλειες σας και σας κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους.

Προσπαθήστε να μετριάσετε την κτητικότητά σας, αφήστε κατά μέρος τις αρνητικές σχέσεις γιατί όλα αλλάζουν την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω. Τότε θα νιώσετε αληθινά όμορφα.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο Τοξότη, εσείς οι Δίδυμοι, είστε σε πολύ καλή φόρμα. Έξοδοι, φλερτ, έντονη κοινωνικότητα και γοητεία στην ημερήσια ατζέντα σας.

Η Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη το Σάββατο και τον Ήλιο την Κυριακή, υπόσχεται καλές παρέες και πολύ χαρά.

Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και σας κάνει ελαφρώς πιο εσωστρεφείς.

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο, μάλλον δεν είναι το καλύτερο στη ζωή σας ούτε ερωτικά, ούτε σε φιλικό επίπεδο.  Και αυτό επειδή η  Σελήνη από τον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη, φέρνει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση.

Ωστόσο η Κυριακή θα είναι σαφώς πιο ανάλαφρη γιατί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω που είναι πολύ φίλος σας.

Λέων

Αυτό το διήμερο η Σελήνη φροντίζει να περάσετε καλά και ανεβάζει την αισιοδοξία σας στα ύψη. Το μόνο που θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη επισκέπτεται τον Αιγόκερω, οπότε καλό θα ήταν να κρύβετε λόγια.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, θα νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Καλύτερα λοιπόν να το περάσετε όμορφα και γλυκά με το ταίρι σας, ή να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν. Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο;

 Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο, θα έχετε ένα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο και βέβαια παρόλο που μάλλον θα έχει συννεφιά, εσείς θα λάμψετε.

Μετά το βράδυ της Κυριακής, που η  Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα της καθημερινότητας και ίσως εκνευριστείτε

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, ο βασικός πρωταγωνιστής είναι τα οικονομικά σας. Ναι, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά τα λεφτά δεν είναι το παν στη ζωή και ένας Σκορπιός το ξέρει.

Τι θα λέγατε να αντικαταστήσετε το βράδυ της Κυριακής που η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω;

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως ερωτικό. Ωστόσο πρέπει να προσπαθήσεις να εξισοροπήσεις τα εκρηκτικά σου συναισθήματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείτε ή να σας εκμεταλλευτούν το ανοιχτό σας πνεύμα.

Αιγόκερως

Αυτό το διήμερο, οι ανασφάλειες σας κατακυριεύουν, ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν τα αισθηματικά. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας, θα ισορροπήσετε και πάλι και θα νιώσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση να επανέρχεται

Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσάς. Το Σάββατο, με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη, το ίδιο και η σεξουαλικότητά σας.

Αγκαλιάστε τρυφερά το ταίρι σας, τώρα που μπορείτε γιατί το βράδυ της Κυριακής με την Σελήνη να μετακινείται στον Αιγόκερω, μπορεί να χάστε λίγη από τη λάμψη σας.

Ιχθύες

Αυτό το διήμερο, με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο θα σας απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σας ζωή. Ευτυχώς, το βράδυ της Κυριακής το φεγγάρι περνάει στον Αιγόκερο και φέρνει τα αισθηματικά σας και πάλι στο προσκήνιο.

Loading...