Τα τρία ζώδια που είναι πιο εύκολο να… πέσουν στο κρεβάτι με έναν κολλητό φίλο τους

Πολύ συχνά οι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν έλξη για κάποιον φίλο τους. Πολύ συχνά επίσης, αγνοούν αυτά τα συναισθήματα για να “σώσουν” τη φιλία αυτή.

Ποια ζώδια όμως είναι αυτά που ζουν χωρίς ενδοιασμούς;

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γνωστοί για την υπερηφάνεια και τα συμπλέγματα τους, οι Λέοντες χρειάζονται τη λατρεία και την επικύρωση της ανθρώπινης επαφής περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Τις περισσότερες φορές, ο Λέων θα έχει ένα σωρό θαυμαστές έτοιμους να κολακέψουν και φίλους πρόθυμους να προσφέρουν σαρκικά οφέλη – αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά αλλάζουν φίλους. Αν όμως ένας φίλος τους θελήσει ερωτικά, εύκολα “χαλάνε” τη φιλία ή την ενισχύουν με νέα “προνόμια”.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άσοι στο να προσποιούνται ρομαντισμό, τρυφερότητα και γνήσιο ενδιαφέρον και αυτό είναι που τους κάνει τους πιο σατανικούς! Εύκολα τους ερωτεύεσαι, γιατί φέρονται με ευγένεια και γλύκα – είτε είσαι φίλος είτε είσαι σύντροφος, είτε απλά γνωστός. Να τα λέμε κι αυτά, η γυναίκα που φέρεται να ενέπνευσε το «Hotline Bling» του Drake, είναι Ζυγός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι εξίσου εpωτικός με κάθε άλλο ζώδιο της γης, αν και δεν αφήνει να τον κυριεύσουν οι προσδοκίες μιας ρομαντικής σχέσης.

Έχουν πολύ λίγο ενδιαφέρον να νιώσουν αμέσως συναισθήματα, ή να κάνουν νέους φίλους.

Ο Αιγόκερως είναι επίσης το ζώδιο που θα διαχωρίσει τη φιλία από το σeξ και θα μπορέσει να παραμείνει φίλος με κάποιον που κοιμάται περιστασιακά μαζί του.