Τα 5 ζώδια που βάζουν… «φωτιά» στο κρεβάτι!

λίμπιντο

Λίγο πολύ είναι μια απορία που όλοι έχουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας. Είτε σε μια χαλαρή συζήτηση με φίλους, είτε ακόμα και με τον σύντροφο μας. Εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την κάθε απορία.

Σκορπιός

Εντάξει δεν ανακαλύψαμε και την Ατλαντίδα. Είναι το νούμερο ένα ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού. Σκορπιός και σεξ είναι συνώνυμα. Εκρηκτικός, με πάθος, πραγματικά φωτιά στο κρεβάτι…ή και αλλού. Ο Σκορπιός αρέσκεται στο να αισθάνεται εμπιστοσύνη με τον σύντροφο του και μόλις την κερδίσεις ετοιμάσου για όμορφες περιπέτειες σε μέρη που ξετρυπώνουν από τα πιο «κρυφά» σου όνειρα. Θέλει να έχει τον έλεγχο κατά την διάρκεια όλης της επαφής, δώσε τον και απλά απόλαυσε το.
Αγαπημένη στάση: Ως ένα ζώδιο που θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, δεν θα μπορούσε να μην επιθυμεί να βρίσκεται από πάνω.

Καρκίνος

Ο ερωτικός και τρυφερός Καρκίνος μπορεί να μετατρέψει την ερωτική επαφή σε κάτι διαφορετικό. Ως ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια χρειάζεται την αγάπη και την τρυφερότητα, αγαπάει την επαφή και τα φιλιά. Θέλει να νιώθει ότι ο σύντροφος του αισθάνεται έντονα συναισθήματα και τότε είναι έτοιμος να προσφέρει όλο του τον εαυτό για να τον ικανοποιήσει. Αν και δεν φημίζεται για το «άγριο σεξ» το περίσσιο πάθος του είναι ικανό να σε μαγέψει. Απλά δείξε του ότι είσαι δικός του και θα σε ανταμείψει.
Αγαπημένη στάση: Είναι το σήμα του ζωδίου του. Είναι μια στάση που επιτρέπει και στους δύο συντρόφους να ικανοποιούν/ικανοποιούνται ταυτόχρονα. Το 69 είναι πάντα στις προτιμήσεις του.

Κριός

Ο «συλλέκτης εμπειριών» Κριός αρέσκεται στο να κάνει κάθε είδους σεξ. Δεν περιορίζεται στο να έχει έναν σύντροφο, ενώ μαζί του θα έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις όλες τις στάσεις του cama sutra. Παίρνει ρίσκα και τον εξιτάρει το πικάντικο σεξ σε περίεργα μέρη. Επειδή ακριβώς του αρέσει να συλλέγει εμπειρίες του είναι αρκετά δύσκολο να δεσμευτεί, οπότε πρόσεξε μην θεωρήσεις ότι το σεξ μαζί του είναι αποτέλεσμα σχέσης.
Αγαπημένη στάση: Όλες!

Ζυγός

Ετοιμάσου για μια ρομαντική νύχτα με κεράκια, μουσική και όλα τα απαραίτητα. Ο Ζυγός είναι λάτρης του σεξ, όπως ακριβώς του βλέπουμε στις ταινίες. Σιχαίνεται το «φτηνό» και «πρόχειρο» σεξ. Δώσε του πολυτέλεια και αυτός θα σου δώσει ερωτισμό. Είναι τελειομανής από την φύση του, με ότι αυτό συνεπάγεται και θα φροντίσει να μην φύγεις παραπονεμένος από το κρεβάτι. Έχει αρκετές ικανότητες που μπορούν να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό.
Αγαπημένη στάση: Του αρέσει το στοματικό. Είναι ιδιαίτερα καλός και περίτεχνος.

Τοξότης

«Συλλέκτης εμπειριών» όπως και ο Κριός, σε διεκδικεί μέχρι να σε κατακτήσει. Από την φύση του αρέσκεται στο να κάνει σεξ σε περίεργα μέρη. Αγαπάει την δράση και σιχαίνεται το «προβλέψιμο» σεξ, δώσε του περιπέτεια και πάρε του την ζωή. Είναι αρκετά παιχνιδιάρης και κουράζεται εύκολα αν δεν έχεις κάτι καινοτόμο να του δώσεις. Γενικά δεν σκέφτεται ιδιαίτερα προτού αποφασίσει να κάνει με κάποιον σεξ, αλλά κοιτάζει λίγο περισσότερο τον χαρακτήρα. Ο Τοξότης έχει ως σκοπό ζωής να ανακαλύψει μια καινούργια στάση στο σεξ, οπότε ετοιμάσου για ότι περίεργο μπορεί να φανταστεί εκείνη την στιγμή.
Αγαπημένη στάση: Θα μπορούσαμε να γράψουμε πως δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί.