Τα 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να έχουν μεταφυσικές ικανότητες

Υπάρχουν 3 συγκεκριμένα ζώδια που είναι πολύ πιθανό να έχουν μεταφυσικές ικανότητες. Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά που έχουν περισσότερη «ψυχική» ενέργεια από άλλα;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι διαθέτουν ενσυναίσθηση στο να φροντίζουν και είναι πρόθυμοι να ακούσουν τα προβλήματα των άλλων, χάρη στον σεληνιακό κυβερνήτη τους. Η ικανότητα του Καρκίνου να αξιοποιεί τα δικά του συναισθήματα, του δίνει δύναμη και διορατικότητα για να κατανοήσει μια κατάσταση σε βαθύτερο επίπεδο.

Η δύναμη της σελήνης επιτρέπει στους Καρκίνους την ικανότητα να προαισθάνονται πράγματα για ένα άτομο ή μια κατάσταση .

Αλλά αυτό το ζώδιο του νερού είναι επίσης επιρρεπές στο να ακούει την υπερφυσική καθοδήγησή του. Ο Καρκίνος εντοπίζει με φυσικό τρόπο τα συναισθήματα των γύρω του, σχεδόν σαν σφουγγάρι.

Σκορπιός

Μερικές φορές η συζήτηση με έναν Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι κοίταζει βαθιά στο μυαλό σου. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή οι Σκορπιοί καταλαβαίνουν ότι τόσο το σκοτάδι όσο και το φως υπάρχουν μέσα σε όλους τους ανθρώπους.

Ο κυβερνήτης Πλούτωνας δίνει στους Σκορπιούς άμεση πρόσβαση σε νέες προοπτικές και πληροφορίες και η επιρροή του όγδοου Οίκου τους, τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό και το υποσυνείδητό τους.

Ένας Σκορπιός θα βασιστεί στη διαίσθησή του για να πάρει αποφάσεις ή να τη χρησιμοποιήσει για να αποκρούσει την αρνητική ενέργεια. Αν έχει την αίσθηση ότι οι προθέσεις κάποιου δεν είναι καλές, θα το εκλάβει ως σημάδι να μείνει μακριά.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς από τη φύση τους εστιάζουν στην οπτική πρόγνωση που είναι η ικανότητα να βλέπουν κυριολεκτικά τι θα συμβεί. Ο Ιχθύς κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τον δωδέκατο Οίκο – όπως πνεύματα, όνειρα, μυστικά και τη θέαση του μέλλοντος. Αυτό κάνει τους Ιχθείς ένα από τα πιο μεταφυσικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Οι Ιχθείς είναι συχνά φυσικά προικισμένα μέντιουμ, καλλιτέχνες ή θεραπευτές αφού είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τον αιθέριο κόσμο.

Ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι συνδεδεμένοι με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και ουσιαστικά είναι σε θέση να υπερβούν αυτό που βλέπουν με τις αισθήσεις τους.