ΣΥΡΙΖΑ, Τετ-α-τετ Τσακαλώτου, Κασσελάκη: «Παίρνω πίσω τις διαγραφές αν πειθαρχήσετε και σιωπήσετε»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η συνάντηση, είχε αντικείμενο τις διαγραφές των Στέφανου Τζουμάκα, Πάνου Σκουρλέτη, Νίκου Φίλη, Δημήτρη Βίτσα, είχαν στην Κουμουνδούρου.

«Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές», δήλωσε μετά το τετ-α-τετ ο κ. Τσακαλώτος,

μιλώντας για συνάντηση σε καλό κλίμα, με τον Σ.Κασσελάκη να φέρεται να του είπε ότι θα πάρει πίσω τις διαγραφές, αν πειθαρχήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι στιγμής του ασκούν σφοδρή κριτική.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση Τσακαλώτου έχει ως εξής:

«Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές.

Με άκουσε με θετικό τρόπο, θα δούμε τι θα κάνει κι αν θα το λύσει αυτό. Θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα.

Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να λύσει το θέμα και είπε θα το μεριμνήσει».

Απαντώντας, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης είπε: «Θέλω πειθαρχία. Θέλω τα στελέχη στις δημόσιες παρεμβάσεις τους να είναι προσεχτικά και όποιες διαφωνίες έχουν να τις λένε στα όργανα, σύμφωνα με το καταστατικό».