ΣΥΡΙΖΑ: Στις 5 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης εικάζεται ότι θα ανακοινωθούν οι νέοι τομεάρχες

Την επόμενη Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, οπότε και εικάζεται ότι θα ανακοινωθούν οι νέοι Τομεάρχες του κόμματος.

Ακολούθως, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή, καθώς «απόφαση του προέδρου είναι να συνεδριάσει η Κ.Ε. αμέσως μετά το πέρας των Αυτοδιοικητικών εκλογών», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η ακριβής ημερομηνία της συνεδρίασης του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, παρότι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετέδιδαν το πρωί ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε σήμερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του στη Βουλή να προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Με την κίνηση αυτή αμέσως μετά από την εκλογή του από τη βάση, δίνει το έναυσμα για μια σειρά συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων του κόμματος. Τη συνεδρίαση της Κ.Ο. θα ακολουθήσει το ερχόμενο διάστημα η συνεδρίαση της Κ.Ε.

Η ατζέντα και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της Κ.Ε. θα οριστεί το επόμενο διάστημα. Απόφαση του Προέδρου είναι να συνεδριάσει η Κ.Ε. αμέσως μετά το πέρας των Αυτοδιοικητικών εκλογών.